COLUMBIA: cum hainele "inteligente" te salvează de la căldură

09:18 31/07/2018

            Ceea ce părea recent inventat de scriitori de science fiction, astăzi puteți cumpăra în magazinul de firmă Columbia din CCA Grand Hall - hainele și încălțămintea "inteligentă" te pot salva de la căldură. Orașul se topește de căldură – iar tu NU!

         Pe căldura excesivă nu ne dezbrăcăm ci invers ne îmbrăcăm! Hainele Columbia reacționează cu privire la temperatura din jurul și starea proprietarului - și îl salvează de căldură. Vezi cum funcționează.la căldură.

 

               Omni-Freeze Zero este tehnologia principală de răcire în industria outdoor. Punctele inerte albastre Omni-Freeze cu un agent de răcire sunt aproape de piele și lucrează instantaneu: scăderea temperaturii țesăturii, creșterea ratei de evaporare a umezelii și crearea unui efect de răcire.

Columbia купить кишинев молдова гранд холл скидки

                Pe căldură este important să vă protejați corpul și de razele UV dăunătoare. Columbia produce îmbrăcăminte cu tehnologia Omni-Shade® cu nivel de protecție de până la 50 de grade UPF, care asigură protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, blocând cea mai mare parte a radiației solare dăunătoare. Vezi cum funcționează.

 

           

           Încălțămintea Columbia pentru vreme caldă este ușoară,confortabilă și deasemenia respiră. Tehnologia Techlite ™ asigură amortizarea și eficiența energetică ridicată. Datorită orificiilor de ventilație încorporate, piciorul "respiră". Tehnologia Omni-Grip asigură o bună aderență și stabilitate pe orice suprafață.

коламбия одежда обувь скидки купить кишинев

            Columbia vă va ajuta să supraviețuiți căldurii într-un oraș mare și la natură. Vă așteptăm în magazinul de firmă Columbia în CCA Grand Hall. Acum este foarte profitabil să cumpărați haine "inteligente"!

columbia reduceri chisinau