Colorează-ți primăvara cu fashion echipamentele sport de la Nike

03:33 08/03/2017

A sosit primăvara iar asta înseamnă că a venit timpul potrivit pentru schimbări. Dacă ați tot așteptat luna martie pentru a începe să faceți sport, brandul legendar Nike vă întinde o mână de ajutor și vă propune reduceri grandioase de -20% pentru tot.

Începutul primăverii vine și cu o sărbătoare frumoasă - Ziua Internațională a Femeii. Dăruiește-i echipamente sport inovatoare, calitative și stilate de la renumitul brand Nike.

Nike

Dăruiește-i pantofii sport pentru femei Nike Lunarglide 8 perfecți pentru jogging. Alegerea potrivită pentru sport, care va asigura confortul și va oferi senzaţia de libertate completă a mişcărilor. Materialul folosit este uşor şi respiră, susţinând talpa la fiecare pas. Totodată, tehnologia Flywire permite adaptarea compresiei în funcţie de mişcările făcute.

Descoperă locuri neștiute, exploatează miturile urbane cu pantofii sport Nike Lunarglide 8.

купить кроссовки Nike

 

Îmbrăcămintea Nike reprezintă nu doar stil desăvârșit, dar și materiale de înaltă calitate care vor permite pielii voastre să respire.

Tricourile Nike au un design futurist, fiind ideale pentru mai multe activități sportive, precum ar fi joggingul. Cu tehnologia Nike’s Dri-Fit transpirația este absorbită de țesătură, astfel exercițiile sportive devin o adevărată plăcere.

Nike

Grăbiți-vă să profitați de super reducerile de primăvară. Fiți mereu primii, fashion și mereu bine echipați cu hainele și încălțămintea de la Nike.

Vă așteptăm în Centrul Comercial Grand Hall, magazinul Nike, etajul 3.