Colanți Philippe Matignon – lux în dar de 8 Martie

16:16 01/03/2018

Întrebarea care îi frământă pe toți bărbații – ce săi dăruiești unei domnișoare de 8 Martie? În ajun de sărbătoare magazinul italian Philippe Matignon din CCA Grand Hall vă propune o linie fermecătoare de colanți și dresuri, creată cu dragoste și admirație față de femei.

            Reduceri -30% la tot asortimentul de dresuri, colanți și ciorapi, de la brandurile italiene Philippe Matignon, SISI, Golden Lady!

Чулки Philippe Matignon

După regulile de bună conduită europene colanții și dresurile nu intră în categoria de lenjerie de corp, dar se consideră ca  articol de lux, și să le dăruiești doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă și clasă este foarte acceptabil.

            Dacă alegeți dresurile ca dar pentru o doamnă în vârstă, atunci atrageți atenție la modele, unde accentul principal este pus pe confort și caracterul practic al produsului.

            Pentru femei de vârstă mijlocie, cea mai bună oportunitate va fi – să-i procurați dresuri cu corecție și compresie în zona burticii și șoldurilor: în ele ea se va simți încrezută și ireziștibilă.

            Pentru logodnică, soție sau iubită puteți alege dresuri și colanți cu design picant - dantela romantică, în plasă, sau cu o prezentare sexy. Dumneavoastră doar îi cunoașteți temperamentul și nu veți greși modelul.

купить колготки SISI Кишинев

Fiicei adolescente, ar fi corect să-i procurați în dar colanți stilați, golfi sau ciorapi- originali, colorați și cu imprimeuri, pentru o tânără domnișoară – dresuri cu desene excusive, ornamente, inserții de dantelă sunt alegerea ideală.

            Dacă sora dumneavoastră este o fashionistă, atunci cadoul ideal pentru ea vor fi dresurile extravagante, colanții din ultimile colecții sau cizme din datelă.

            Pentru femei de sport sunt potrivite ca dar  jambierele.

Elegante clasice, din colecția modelelor de lux dresurile, pot fi dăruite la sărbătoare fără vrio îndoială unei business lady.

купить колготки Golden Lady

Regula care o știie orice femeie: cum o domnișoară îmbracă colanți, ea îndată primește fericire în viață. Îmbrăcați scumpele și iubitele doamne în fericire, ea mereu e în vogă!

Vă așteptăm în magazinul de brand italian Philippe Matignon din CCA Grand Hall, etajul 1. Sărbători fericite de 8 Martie.

ТРЦ Grand Hall