CCA Grand Hall Baby Hall: reducerele de revelion au început

15:40 30/11/2017

CCA Grand Hall Baby Hall este pregătit 100% pentru sărbătorile de iarnă! Pom de Crăciun, reduceri de până la 70%,”Grand Patinoar”, sărbători de revelion gratuite pentru copii.

 

Toate drumurile duc spre CCA Grand Hall Baby Hall: aici găsiți orice și desigur brandurile mondeale preferate: adidas, Nike, Columbia, Salomon, Testoni, Pal Zileri, Hugo Boss, Dondup, Bagatt și toate cu redeceri  de până la 70%.

 

Baby Hall este locul cel mai popular din capitală, pentru copii și părinții lor. Aici este un asortiment foarte mare de jucării încălțăminte ortopedică și îmbrăcăminte pentru copii de orice vârstă.

 

După cumpărături vizitați Baby Zoo, terenul de joacă gratuit pentru copii, plimbațivă cu trenuțul vesel, luați prânzul la pizzeria italiană Pizza Mania. În CCA Baby Hall orice vis al copilului devine realitate.

 

Fiecare sâmbătă din luna decembrie la orele 12:00 în CCA Baby Hall au loc petreceri de Revelion pentru copii. Copii se vor juca cu Piratul Jack Sparrow, Zânele Wings, Cenușăreasa, Moș Crăciun, Crăciuniță și chiar Răpitorul  Crăciunului Grinch.

программа детских праздников

Odihna la CCA Grand Hall Baby Hall pentru Dumneavoastră și cei dragi va fi o adevărată sărbătoare de Revelion pe care nu o veți uita mult timp. Pregătițivă de Revelion cu  plăcere.

ТРЦ Grand Hall Baby Hall