Biciclete GIANT: cel mai bun cadou pentru 8 martie

16:19 26/02/2020

LIV este o serie unică de biciclete exclusive pentru fete de la GIANT. Și dacă dorești să faci un cadou special iubitei tale, alege bicicleta LIV elegantă.

 

Din 8 martie, rețeaua de magazine de biciclete GIANT oferă prețuri super pentru toate bicicletele pentru femei LIV și un serviciu anual de deservire și profilaxie a bicicletelor pentru femei ca  cadou!

лучший подарок на 8 марта

LIV este primul brand de biciclete dedicat în întregime femeilor, de la croaziere frumoase la biciclete premium.

лучший подарок на 8 марта

 

лучший подарок на 8 марта

Fiecare femeie este unică și GIANT  ține cont de acest lucru. Stilul de conducere, caracteristicile corpului și gusturile personale nu vor fi lăsate fără atenție. Bicicleta LIV este potrivită pentru orice fată, ca o „mănușă” foarte elegantă! 

лучший подарок на 8 марта


 Și în final, designul. Forme curgătoare, culori feminine și elemente decorative elegante. Oferiți bicicleta LIV ca cadou - aceasta vă va aduce emoții și amintiri pentru totdeauna!

лучший подарок на 8 марта

Creează-ți un cuplu cu prietena ta - o plimbare comună cu bicicleta, care îți va aduce o mulțime de experiențe plăcute.

лучший подарок на 8 марталучший подарок на 8 марта

Profitați de cadoul pe care îl oferă rețeaua   magazinelor de biciclete GIANT. Întreținerea anuală a serviciilor de biciclete LIV este o garanție de 100% pentru a crește perioada de utilizare a acesteia și pentru a crește nivelul de siguranță la călătorie.

Vă recomandăm să contactați Centrul de servicii GIANT pentru un parcurs de 100 km.

лучший подарок на 8 марта

Magazinele de biciclete GIANT le găsiți la următoarele adrese: supermarket BOMBA din Shopping MallDova; magazinul  SPORTLANDIA din CCA Grand Hall; 9/1 Bul. Moscovei,9/1, bul. Decebal ,70 - alegeți un traseu convenabil pentru dumneavoastră.

лучший подарок на 8 марта

*   ÎNTREȚINEREA SERVICIULUI se referă la reglarea angrenajului, la lubrifierea lanțului și a componentelor.
** Profilaxia și deservirea , „Reglarea angrenajului, lubrifierea lanțului și a componentelor” se realizează numai în magazinul de biciclete GIANT de pe bul. Moscovei 9/1: (+373) 22 430 702, (+373) 79 300 555.