Baby Hall: sâmbătă cadou de la Mickey și Minnei Mouse

14:24 16/11/2017

Doriți o aventură cu Mickey și Minnei Mouse? Atunci sâmbătă în CCA Baby Hall șoriceii amuzanți vor veseli pe tot parcursul sărbătorii pe 18 noiembrie la ora 12:00

Mickey și Minnei Mouse au pregătit pentru copilași un cadou unical. Iar ce cadou copii vor afla de sine stătător cțnd vor veni la sărbătoare pe 18 noiembrie la ora 12:00 în CCA Grand Hall. La această sărbătoare totul va fi ănconjurat de mistere: o fermă magică, animăluțe misterioase, magnificul magician X și multă multă magie și farmec.

Baby Hall: sâmbătă cadou de la Mickey și Minnei Mouse

Fiecare sâmbătă la ora 12:00 în CCA Baby Hall vă așteaptă sărbători gratuite gratuite pentru toată familia. Toate pozele de la sărbătorile anterioare din CCA Baby Hall le puteți găsi pe site-ul www.grandhall.md și facebook Baby Hall Moldova.

 

Urmăriți programa sărbătorilor noi din fiecare sâmbătă, veniți cu toată familia, invitați și prietenii va fi foarte interesant.

программа детских праздников Baby Hall

Veniți pe 18 noiembrie ora 12:00 în CCA Grand Hall și faceți cunoștință cu cei mai pozitivi șoricei din lume. Mickey și Minnei Mouse vă așteaptă. Intrare liberă!

ТРЦ Baby Hall