ADIDAS: Superstar și adicolor hiturile noi sunt deja în vânzare

11:15 03/05/2018

                    

        Cultul anilor 70 este din nou în vogă.Costumele cu culori suculente adidas adicolor sunt deja în vînzare, stilul Superstar - noul adidas SS 18 este uimitor. Grăbește-te să încerci!

 

 

            Anul acesta va fi deosebit de luminos pentru magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall. Brandul și-a relansat colecția de cult din anii '70, în culori noi, suculente și modele reînnoite cu țesături adicolor.

ADIDAS: Superstar и adicolor новые хиты уже в продаже

        Trenurile cu trei dungi, hanorace și tricouri cu logo-ul cu trei frunze sunt acum prezentate în culorile albastru, verde, galben și roșu.

          Principalii pantofi sport al anului! Superstar este o icoană nemuritoare a stilului sportiv de la prima sa apariție în 1970, deasemenea el a adus  popularitatea jucătorilor NBA. Noua versiune a modelului legendar este realizată într-un design monofonic. Suprafața din piele este completată de faimoasa scoică („shell toe”). 

ADIDAS: Superstar и adicolor новые хиты уже в продаже

           Partea exterioara a pantofului decorata cu 3 dungi este simbolul  mărcii adidas de la fondarea acesteia. adidas este mereu un obiect al dorinței, un trend care a urcat la Olympul modei, avînd  milioane de admiratori.

ADIDAS: Superstar и adicolor новые хиты уже в продаже

 

           adidas nu este doar un stil  - este sport și încălțăminte din epoca cu tehnologii înalte, care sunt mereu  înaintea  altor producători de articole sportive.

ADIDAS: Superstar и adicolor новые хиты уже в продаже

       

           Vă așteptăm cu întreaga familie în magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall - cea mai frumoasă colecție sport de vară este deja în vânzare!

ТРЦ Grand Hall фирменный магазин adidas