Adidas: prețuri speciale la echipamentul de alergat!

12:21 21/09/2018

Dintre toate sporturile existente, alergarea este cea mai populară și mai accesibilă activitate. Nu necesită achiziționarea unui abonament, nu trebuie să vă adaptați - toată lumea rulează la un moment convenabil. Încălțămintea specială de sport este necesară nu numai pentru sportivii profesioniști, ci și pentru începători și alergători. Pasionații de tip nou, astfel de încălțăminte vă va ajuta la evitarea rănilor și vor face joggingul mai confortabil, iar profesioniștii vor să-i îmbunătățească performanța și eficiența.Unul dintre indicatorii importanți ai pantofilor de alergare este o depreciere bună. Ajută la reducerea încărcării picioarelor și a spatelui atunci când joacă sport. Acest lucru este valabil mai ales pentru rulare, caracterizat prin sarcini de șoc ritmic.

 

специальные цены на беговую экипировку

Materialul din partea superioară a pantofului trebuie să fie bine ventilată. Jogging-ul este de obicei destul de lung, deci trebuie să respirați piciorul. Pantofii de alergat nu sunt confecționați din piele sau din alte materiale care nu permit aerul. Dacă ați ales vreodată o pereche de adidași noi din varietatea de pe piață, atunci știți cât de dificil este să găsiți pantofi de calitate la un preț accesibil. Având în vedere numărul mare de mărci și modele existente, trebuie să căutați o varietate de opțiuni pentru a găsi pantofii potriviți, care trebuie să fie durabili, atrăgători în aspect, să se potrivească cu stilul tău de viață și, în final, să se potrivească cu prețul bugetului tău.

специальные цены на беговую экипировку

Dar ești norocos! Numai până la 29 septembrie! În special, în partea superioară a maratonului 2018 din Chișinău, magazinul de mărci adidas, situat în CCA Grand Hall, oferă prețuri speciale pentru o gamă largă de echipamente profesionale de alergat!

Desigur, hainele sau pantofii adidas sunt în dulapul fiecărei persoane. Cu acest brand sunt asociate înregistrările mondiale, utilizarea materialelor moderne, dezvoltarea și aplicarea celor mai noi tehnologii pentru îmbunătățirea articolelor sportive și a încălțămintei. Toate acestea determină încrederea și recunoașterea de către consumatori. Și să prețul de pantofi de acest brand nu este atât de mic, dar calitatea este de nivel superior.

Echipamentul sportiv de la adidas nu împiedică mișcarea,  să acționați la limita oportunităților și să arătați grozav! Concentrează-te pe maraton!

 

 

Pentru Adidas, 2013 a fost anul unui progres real în industria de încălțăminte pentru alergări. Anul acesta, adidașii Adidas Boost au ieșit, fără a avea analogii între pantofii de alergat, au făcut o adevărată revoluție. Tehnologiile inovatoare utilizate pentru a crea aceste modele sunt concepute pentru a crește eficiența și a reduce energia consumată în jogging.

специальные цены на беговую экипировку

Apariția pe piață a încălțămintei sportive a modelului original Adidas Boost a reprezentat un alt rol în evoluția încălțămintei profesionale concepute pentru alergătorii sportivi. Pantofii de alergare din acest model sunt concepuți pentru a face sportivii mai repede cu mai puțin efort. Acest model a schimbat conceptul de funcționare.

специальные цены на беговую экипировку

Accentul în Adidas Boost este pe o talpă revoluționară realizată din material spumant cu o structură granulară. Producătorii au lucrat la crearea unui singur material inovativ, în colaborare cu compania germană BASF, o companie lider în industria chimică. 

специальные цены на беговую экипировку

Rezultatul lucrării lor este acela că termoplastele granulare solide se extind și creează capsule de economisire a energiei care formează stratul original al tălpii aderente cu absorbție sporită a șocurilor. La mersul pe jos sau la fugă, aceste granule termoplastice oferă energie suplimentară cu ajutorul unei structuri celulare unice.

специальные цены на беговую экипировку

Prin numeroase teste ale materialului unic al tălpii, care poate fi folosit numai la crearea modelelor liniei Boost, sa dovedit rezistența ridicată la uzură și cea mai mare eficiență energetică dintre toate pantofii de rulare existenți.

 

специальные цены на беговую экипировку

Testele pentru condițiile de temperatură au arătat că modelul Boost este potrivit pentru jogging în orice vreme. La temperaturi scăzute și înalte, materialul sa dovedit a fi destul de rezistent la căldură.

Adidas Boost adidași sunt o opțiune excelentă pentru cursele de lungă durată. Pantofi Adidas cu tehnologie Boost proiectat pentru 1000-1200 km.

prețuri speciale pentru echipamentele de rulare, prețuri speciale pentru echipamentele de rulare, prețuri speciale pentru echipamentele de rular

 

 специальные цены на беговую экипировку

специальные цены на беговую экипировкуспециальные цены на беговую экипировку

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost implicate articole de îmbrăcăminte și accesorii fabricate folosind tehnologii cum ar fi ClimacooI și Climalite.

prețuri speciale pentru unelte de rulare

Pentru dvs., magazinul de mărci adidas din mall-ul Grand Hall este deschis în fiecare zi de la 9:00 la 21:00. Vă așteptăm!

специальные цены на беговую экипировку

Для вас фирменный магазин adidas в ТРЦ Grand Hall работает каждый день с 9:00 до 21:00. Ждем вас!