adidas: noua colecție adidas FW18 deja în vînzare

10:41 10/08/2018

Noua coleție adidas FW18 a bătut mințile a milioane de fani în stadiul comunicatelor de presă. Aceasta este cea mai așteptată colecție și este deja în vânzare - la magazinul de firmă adidas doar în CCA Grand Hall.

новая коллекция adidas FW18

            Comfortul nu are analogii, silueta modernă iese în evidență - noua colecție adidas FW18 stabilește un nou standard în industria sportivă și va ocupa un loc special în inimile sportivilor.

новая коллекция adidas FW18

           

Designul este ca o operă de artă, o noua culoare exclusivă, trăsături anatomice ale corpului, premiera noilor tehnologii: noua colecție adidas FW18 este un triumf al stilului și inovării.

новая коллекция adidas FW18

            Calea campionului începe cu mini-victorii. Astăzi, copilul dvs. este cel mai bun jucător din clasă, iar mâine el poate ajunge la clubul de fotbal de top sau la echipa națională de gimnastică! Pentru ca sportivii tineri să fie întotdeauna în formă, alege un costum de încredere de la noua colecție adidas FW18.

новая коллекция adidas FW18

            Sportul oferă putere, încredere, vă permite să găsiți prieteni, vă ajută să vă deschideți potențialul și să vă atingeți obiectivele. Adidas consideră că sportul va schimba lumea în bine. Iar tu?

новая коллекция adidas FW18

           Pentru dvs. lucrăm zilnic între orele 9:00 și 21:00 - magazinul de firmă adidas, numai în CCA Grand Hall. Vă așteptăm la premiera adidas FW18.

новая коллекция adidas FW18