adidas Kids: colecție nouă pentru o vară activă

12:22 28/05/2018

             Copiii adoră adidas pentru culori suculente, comoditate și printuri la modă. Magazinul de firmă adidas situat numai în CCA Grand Hall, vă prezintă noua colecție de vară adidas Kids '18.

              Primul cuvânt, primul "zece" și prima iubire - adidas împărtășește toate începuturile  și victoriile copilului tău pe drumul spre maturitate!

adidas Kids летняя коллекция для детей

               Colecțiile adidas Kids sunt fabricate din materiale absolut sigure și confortabile, pielea copiilor este foarte sensibilă, în special în timpul verii. Adidas kids îmbrăcămintea ultra-ușoară cu tehnologia ClimaCool, oferă o ventilare maximă și are proprietăți respiratorii. Corpul copilului rămâne întotdeauna uscat.

Adidas Kids: Вызов жаре

              Încălțămintea adidas kids  merită o atenție deosebită. Piciorul copilului este extrem de sensibil la schimbări, prin urmare încălțămintea trebuie creată în strictă conformitate cu standardele, pe care adidas Kids le implementează pe deplin.

adidas Kids летняя коллекция для детей рюкзаки

               Vă așteptăm împreună cu copiii pentru a vedea noua colecție de vară, numai în  magazinul de firmă adidas, CCA Grand Hall, 3 et.

Image removed.