Adidas Kids: antreneazăte după programul Campionilor Lumii

16:26 12/03/2018

A-ți știut că copii voștri sunt niște superstar-uri în sport. Credeți în asta, deoarece pentru asta trebuie nu doar un dar, însă și un sistem de antrenamente: echipament corect și antrenamente corecte.

Doar la jocurile Olimpice din Monreal în 1976 a fost plasat un record absolut printre brandurile de îmbrăcăminte: sportivii din diferite țări echipați de adidas au cucerit 75 de medalii de aur, 86 de madalii de argint și 88 de madalii de bronz.

adidas Kids

           Copilul Dumneavoastră de la prima îmbrăcare a echipamentului adidas Kids îi va simți toate avantajele.

adidas Kids

            Fiul Dumneavoastră va căpăta o viteză super umană, evazivitatea și manevrabilitatea lui Lionel Messi în getele de fotbal adidas Nemeziz Messi.

adidas Kids

            Pe fiica Dumneavoastră o vor numi “Fulger”, ca pe campionul mondial de 11 ori, Usain Bolt, atungi când ea va câștiga la școală în cursa pe o distanță de 100 metri în adidașii adidas FortaRun.

adidas Kids

            Poate chiar numele nepoțicăi Dumneavoastră va da o denumire noilor adidași-smart adidas, cum a făcut cândva star-ul tenisului Stan Smith cu adidașii pentru tenis adidas Stan Smith.

магазин adidas ТРЦ Grand Hall

Iată ce spune despre primii săi adidași de fotbal renumitul Zinedine Zidane: « Adidas mereu a însemnat mult pentru mine. Aveam 8 ani când s-a întâmplat un lucru foarte important. Tatăl meu un an întreg a strâns bani pentru ca sămi cumpere o preche de adidași de fotbal. Aceștea erau Copa Mundial, atunci erau cei mai buni. »

            Vă așteptăm cu micul Campion în magazinul de brand adidas, amplasat în CCA Grand Hall, etajul 3.