adidas fan-zona: împreună spre câștig cu echipa preferată

16:55 05/06/2018

            Toată lumea așteaptă cu nerăbdare. 32 de țări, 64 de meciuri, 4 miliarde de spectatori, ani de antrenament - aceasta este Cupa Mondială de la FIFA 2018. Tu și adidas creați o poveste de fotbal în această vară. 

adidas купить в кишиневе

              Adidas - lider FIFA 2018.  În această vară pe Mundiale, majoritatea echipelor naționale și jucătorii tăi preferați vor juca în echipamentul adidas. Întreaga echipă adidas "respiră" cu energia câștigătorilor. Sprijiniți-vă echipa pe tot drumul spre final.

           

      Adidas – novator FIFA 2018. Mingea oficială adidas Telstar 18 - este prima minge de fotbal cu tehnologia NFC.

CCA Grand Hall anunță reduceri de până la 30% adidas

            Atât loviturile cu rază lungă de acțiune, cât și goluri frumoase pe Mundiale sunt asigurate! Lionel Messi a apreciat designul și "volatilitatea" mingii.

CCA Grand Hall  adidas

            Adidas - cei mai tari fani și voluntari. La fiecare patru ani, cele mai puternice echipe concurează pentru titlul de Campioni Mondiali. Outfit adidas cu o grafică spectaculoasă este creat pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare evenimentul principal de fotbal din 2018.

Официальный мяч adidas Telstar 18 кишинев

            Adidas – partener oficial FIFA 2018. Magazinul de firmă adidas în  CCA Grand Hall anunță reduceri de până la 30%. Demonstrează pasiunea pentru un joc frumos - cumpără echipamentul echipei tale preferate!

            Așteptăm toți fanii fotbalului în magazinul de firmă adidas CCA Grand Hall, 3 et.

adidas купить в кишиневе grand hall