ASICS

ASICS
etajul 3

Adidașii, produși de inginerii Asics, sunt fundamental diferiți de toți adidașii de pe piața mondială.Cu ce? E o știință ... știință din Japonia. 

Ce se întâmplă dacă aruncați un ou crud de la o înălțime de 6 metri pe un strat de ASICS GEL de 30 mm grosime? Vizionați videoclipul! Absolut nimic. Oul va rămâne intact. Datorită caracteristicilor biomecanice unice, ASICS a fost ales ca partener exclusiv al Federației Internaționale de Medicină Sportivă.          

Asics este o nouă direcție de dezvoltare a încălțămintei tehnologice de alergat pentru sportivi profesioniști. Tehnologia avansată stă la baza fiecărui element al încălțămintei Asics. Producătorii iau în considerare caracteristicile individuale ale piciorului, elimină căldura și umiditatea excesivă.

Evaluați beneficiile tehnologiei Guidance Line în încălțămintea Asics GT-2000 6 - ei au obținut milioane de fani în întreaga lume. Tehnologia asigură contactul constant cu solul și face ca fiecare pas al alergătorului să fie neted. Veți simți că mișcarea la fugă a devenit mai naturală, iar sarcina asupra articulațiilor a scăzut.

Printre sportivii care lucrează în mod tradițional în adidașii Asics sunt Lolo Jones, Christophe Lemaitre, Ryan Hall, Mara Yamauchi. Această încălțăminte are un "caracter japonez" - materiale de înaltă calitate, design laconic, o combinație armonioasă de tehnologii unice cu greutate surprinzător de mică a adidașilor.

Pentru fiecare alergător cursa - este un test de forță, stabilind un record. Încălțămintea pentru alergat  - componența succesului și rezultatul final.

Feriți-vă de produsele Asics non-originale în magazinele necontrolate. Produsul arată original, dar se deteriorează rapid, multe după prima cursă. Achiziționați Asics numai în magazinul oficial în CCA Grand Hall, etajul 3. Cumpărături plăcute!