Nike: multașteptata noua colecție Primăvara 2018 deja în vânzare

17:47 23/02/2018

Mult așteptata aprovizionare a colecției de primăvară Nike. În noua colecție găsim modele iconice Nike într-o nouă variantă: Air Vapormax, Air Max Flair 50, Air Max 95, Pegasus 34, Air Max Modern.

            Designerii Nike SS18 au demonstrat, că moda poate fi confortabilă iar naturalețea atrăgătoare. Principalul trend <<moda liberă>> în acțiune, schimpați cizmele și pantofii clasici pe o pereche de adidași confortabili Nike SS18, cu ajutorul lor ținuta ta va arăta și mai bine!

Nike SS18

            Însă  modelierii nu sunt cele mai importante personae în acest business. Colecțiile Nike sunt create de către, oameni de știință, medici, sportivi, pentru ca Dumneavoastră să puteți cuceri noi culmi în fiecare zi – fie acesta sport, lucru sau simplu o bună dispoziție.

Nike SS18

          Nike- este marca legendară a îmbrăcămintei, încălțămintei și accesoriilor sport, care au jucat un rol important în realizarea multor recorduri sportive și victorii glorioase devenind un simbol al fiabilității și a celei mai înalte calități.

De aceia îmbrăcăminte, încălțămintea și accesoriile Nike sunt alese de mulți sportivi profesioniști inclusiv Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Maria Sharapova, Michael Jordan și mulți alții.

Nike SS18

            Nike – brand pentru toată familia. Pentru noi fiecare cumpărător este sportiv, fiecare cumpărătură e un pas spre noi realizări și o viață sănătoasă.

            Vă așteptăm la prezentarea noii colecții Nike SS18, în magazinul Nike, din CCA Grand Hall, etajul 3.

Nike SS18