EА7: -30% la colecţia de vară

12:52 25/06/2019

EA7 - eleganță sportivă de la Giorgio Armani. Celebritatea acestui designer italian poate concura numai cu capacitatea sa de a crea capodopere în lumea modei.

În CCA Grand Hall, la etajul 3, este prezentată colecția pentru bărbați EA7. Ea se concentrează pe atletismul figurii cu ajutorul nuanțelor concise, diluate cu incluziuni elegante, la modă de tonuri luminoase.

ea7, armani moldova, armani chisinau

Reținerea, angajamentul față de modelele clasice sunt combinate cu utilizarea celor mai moderne materiale. Stilul sportiv nobil EA7 este recunoscut și popular în cercurile celor mai faimoşi —  sportivi celebri, vedete de televiziune și persoane de afaceri.

ea7 chisinau, армани кишинев, еа7 мд

Gamma EA7 sa stabilit în lumea sportului în ultimii ani, adaptând o nouă dezvoltare tehnică pentru a îmbunătăți performanța sportivă.

спортивные костюмы, мужская одежда, одежда спорт

Colecția de îmbrăcăminte EA7, are o calitate uimitoare. Accesorii de calitate, cusături perfect montate, design elegant și imprimeuri interesante, va evidenția în mod semnificativ proprietarul EA7 din o mulțime.

sport men, армани мужчины, кроссовки армани

EA7 produce haine, încălțăminte și accesorii, atât pentru uzura de zi cu zi, activități de fitness, cât și îmbrăcăminte pentru sport și agrement.

Armani EA7 - este pentru oameni mobili, energici și încrezători. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, etajul 3.

гранд холл, гранд холл кишинев, гранд холл молдова