Alătură-te campanie #SărbătoreșteÎnSiguranță

08:44 14/12/2020

În ajunul sărbătorilor de iarnă, din cauza situației epidiomologice alarmante, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, alături de Organizațiile internaționale partenere, propun realizarea campaniei de comunicare și informare a populației #SărbătoreșteÎn Siguranță, care să reducă riscul de infectare a cetățenilor.

Campania va fi lansată din 16 decembrie 2020.

Fiecare participant are opțiunea de a posta un text, poză sau video, în care îndeamnă oamenii să sărbătorească în siguranță, să evite aglomerațiile și să respecte toate măsurile de precauție recomandate de specialiști, să nu pună în pericol viața și sănătatea celor dragi. Fiecare postare trebuie să fie însoțită de către hashtag-ul #Sărbătorește în siguranță.

În postare, fiecare participant poate provoca alte persoane sau companii, să se alăture acestui challenge.

Mesaje secundare pentru promovare:

  • De sărbători, #SărbătoreșteÎnSiguranță alături de cei dragi.
  • Sărbătorește în siguranță cu familia ta.
  • Sărbătorește în familie, sărbătorește în siguranță!

* Postările pot fi realizate, atît de persoane, de pe profilurile personale, cît și de companii de pe paginile oficiale.

În aceste momente grele prin care trece societatea nostră, avem nevoie de ajutorul Dvs. Pandemia COVID-19 ne-a dat o lecție prețioasă - doar împreună, doar prin eforturi comune vom putea depăși această criză. Împreună reușim să salvăm vieți.