Adidas: Protecție excelentă împotriva frigului

11:57 17/10/2017

Frig și umezeală? Și ce dacă? E doar o prognoză de meteo. Timpul urât- nu e mutivul de a rămâne acasă, trebuie doar să alegeți corect îmbrăcămintea! În acest sezon cea mai bună ofertă de la Adidas- îmbrăcăminte și încălțăminte de toamnă pentru toată familia.

Pentru antrenamente în timpul rece aveți nevoie de echipament sportiv comod. Tricoultermic cu mânecă lungă și jambiere de compresie- sunt stratul de bază ideal! Protecția împotriva vântului e asigurată de jacheta călduroasă dintr-o țesătură durabilă cu o izolație din sintetică funcțională.

Caută posibilitate, dar nu justificare. Cu fiecare alerdare fii mai puternic.

adidas

 

Încălțămintea – ea mai importantă parte a echipamentului! Adidași TERREX Fastshell ClimaProof Shoes respiră și sunt impermiabili, în condiții de ploae sau de umiditate sporită, vă vor ajuta să vă bucurați de comfort. Membrana climaproof ® nu permite absorbția apei si păstrează picioarele uscate. Amortizarea Adiprene ® în zona tălpii înmoie fiecare pas, iar talpa dură din cauciuc Continental ™ asigură o aderență maximă la toate tipurile de teren.

adidas

 

Un lucru care nu poate fi înlocuit în garderoba unei femei contemporane este un hanorac modern și comfortabil, care este plăcut de îmbrăcat peste uniforma sportivă. Modelul pentru un port zilnic este realizat dintr-un material moale de material bumbac cu efect melanj.

Completeazăți imaginea ta cu adidașii KANADIA 7 Gore-Tex pentru timpul umed. Acești adidași, sunt concepuți ținând cont de caracteristicile piciorului feminin, sunt echipați cu o membrană respirabilă și rezistentă la apă GORE-TEX®, care va păstra picioarele uscate. Talpă solidă cu profilul TRAXION ™ pentru încredere pe orice suprafață.

adidas

 

În îmbrăcămintea ultra ușoară Adidas Kids, micului campion îi va fi foarte comfortabil, chear și în cel mai umed și friguros timp. Jacheta căldoroasă alungită în jos Sport ID aderă la corp și menține căldura bine. Imprimeul grafic pe umeri, adidas accentuează stilul sportiv.

adidas

 

Papucii, călduroși și impermiabili cu tehnologia climaproof® și PrimaLoft® vor păstra picioarele copilului Dumneavoastră uscate și în căldura. Centura reglabilă oferă confort în utilizare, iar detaliile reflexive îmbunătățesc vizibilitatea pe timpul de noapte.

adidas

 

În adidas fiecare detaliu este făcută în special pentru Dumneavoastră – care sunteți active și deschiși pentru noi realizări.

În magazinul de firmă adidas, din CCA Grand Hall, veți găsi un asortiment larg de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii tehnologice de toamnă pentru maturi și copii

magazinul adidas