adidas: cheful de vacanță continuă cu reduceri de până la 60%

14:28 22/01/2019

Reduceri în magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall !!! Reduceri de până la 60% pentru articolele sportive, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Nu ezitați să cumpărați!

adidas grand hall

Termo adidașii pentru alergat în vreme umedă și rece sunt încățămintea perfectă pe timp de iarnă. Sunt produși din nailon izolat durabil. Scoate excesul de umiditate și menține picioarele uscate. Amortizarea flexibilă ușurează fiecare pas iar talpa universală asigură o tracțiune fiabilă chiar și cu o suprafață umedă și alunecoasă.

adidas grand hall

Scurta caldă adidas cu tehnologia Climawarm vă va încălzi în orice vreme. Rulourile speciale de dimensiuni diferite nu lasă frigul să intre spre interior. Rezistentă la apă, încălzește chiar si pe vreme umedă.

adidas grand Hall

Adidașii confortabili pentru copii AltaSport sunt perfecte pentru jocuri și activități active. Suprafața ușoară și durabilă din piele artificială este completată de o talpă din cauciuc non-marcă, care este ideală pentru educația fizică în sala școlii. Numai acum acești adidași pot fi achiziționați la 799 de lei.

adidas kids grand hall

Mingea de fotbal Adidas "Tango Allround" este perfectă atât pentru profesioniști cît și începători în lumea fotbalului. În interior, straturile de căptușeală îmbunătățesc durabilitatea mingii și asigură calea corectă de zbor. Nu pierdeți ocazia de a cumpăra visul oricărui bărbat la doar 299 lei.

adidas kids grand hall

Accesoriile calde adidas sunt concepute pentru confort în zilele răcoroase, un amestec uimitor de tehnologie unică și o calitate impecabilă. În vreme rece, vă vor încălzi plăcut și vă vor da un sentiment de confort maxim.

adidas grand hall

Cele mai bune articole sportive adidas în lume sunt la reduceri de până la 60%. Vă așteptăm la magazinul de firmă adidas, în centrul comercial Grand Hall, 3 et.

adidas grand hall