CCA Grand Hall - Baby Hall
Pal Zileri: Reduceri până la 70%! PDF Imprimare Email
Luni, 17 Iulie 2017 11:55

Pentru bărbați adevărați care își respecta stilul şi sunt obișnuiți mereu sa arate impecabil, magazinul de firma Pal Zileri a pregătit reduceri speciale de vara până la 70%.

Pal Zileri: Reduceri până la  70%!

Exclusivul brand italian  Pal Zileri este cunoscut pentru stilul sãu impecabil. Mãiestria italiană combinã în  sine tradițiile de multe secole a artei  de  croitorie şi tendințele moderne a modei bărbătești.

Colecția Pal Zileri SS17 inspiratã de tendințele abstracționismului italian este caracterizatã prin desene grafice, forme curgătoare şi  voluminoase, încadrate în gama tonalitãților vibrante: bronzul metalizat, papaya portocalie, cactusul verde combinate în contrast cu plumbul gri şi nuanțe de albastru. 

Pal Zileri: Reduceri

În magazinul de firmã Pal Zileri este expusã o alegere uimitor de variatã de modele de haine pentru orice gust. Tricouri exclusive de la 699 lei, cãmeşi rafinate de la 799 lei, pantaloni eleganți de la 999 lei, costume respectuoase de la 3999 lei, cravate impecabile de la 499 lei, sacouri stilate de la 6399 lei, încălțăminte luxoasã de la 2299 lei.

Linia  Pal Zileri Lab se diferențiază prin includerea nuanțelor de modernism şi a elementelor de stil stradal în clasicul nemuritor

Create pentru tineretul care e mereu în mișcare, hainele Pal Zileri Lab oferă o noblețe oamenilor de afaceri şi le cuprinde cu confort în decursul zilei.

Pal Zileri: Reduceri

Vã așteptăm cu drag în incinta  CCA Grand Hall, et.3. Procurați haine stilate şi accesorii bărbătești de la legendarul brand italian Pal Zileri, la un preț elegant.

magazinul Pal Zileri Grand Hall


Ultima actualizare în Luni, 17 Iulie 2017 14:01