CCA Grand Hall - Baby Hall
Columbia: Vânzare finală de vară! Reduceri până la -50%! PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iulie 2017 14:16

Numai in CCA Grand Hall vă așteaptă reduceri grandioase la haine și încălțăminte Columbia! Nu ratați ocazia de a procura colecția SS17 la prețuri uimitoare! 

Columbia: Reduceri până la -50%!

Vara aceasta legendarul brand american Columbia vine cu linie absolut unicală de produse care vor păstra confortul Dvs în orice condiții și Vă va dărui senzația de prospețime chiar și în zilele de caniculă!

{youtube}6MaTefUE7FQ{/youtube

Omni-Shade- tehnologie unicală care blochează razele UVA și UVB, protejând nu doar împotriva arsurilor solare dar și de la acțiunea nocivă a razelor ultraviolete. Savurați din plin soarele, uitând pentru totdeauna de arsuri și insolații. 

Columbia Reduceri

Omni-Wick – sistem de eliminare a sudorii de pe corp, pentru o odihnă activă. Cu ajutorul acestei tehnologii, umezeala se absoarbe rapid în materie și se usucă. Hainele create cu implementarea tehnologiei Omni-Wick vă vor dărui senzație de confort uscat chiar și în zilele aride. 

Columbia reducere

Brandul Columbia se deosebește prin stilul propriu absolut incomparabil, care combină în sine clasicul pentru un stil de viață activ și tehnologiile inovatoare.

Hainele Casual de la Columbia vă vor face să arătați bine chiar și în cele mai instabile condiții meteorologice.

Grăbițivă în magazinul Columbia din incinta CCA Grand Hall, și veți face rost de cea mai potrivită îmbrăcăminte pentru această vară!

magazinul Columbia Grand Hall


Ultima actualizare în Marţi, 11 Iulie 2017 14:40