Pal Zileri: Super prețuri la tot asortimentul FW 2017/2018. Reduceri până la – 70%!

12:21 12/01/2018

Doriți să vă simțiți încrezător, să atrageți și să fermecați femeile la prima vedere? Magazinul monobrand Pal Zileri oferă super prețuri la tot asortimentul FW 2017/2018. Reduceri până la – 70%!

Pal Zileri cкидки до – 70%!

Stilul lui Pal Zileri este vârful individualității în îmbrăcăminte. Este un zbor de fantezie, bine aromatizat, cu un gust subtil și un fler deosebit de ascuțit. Colecțiile Pal Zileri sunt adresate unui bărbat exigent și rafinat, care caută un echilibru ideal între trecut și viitor.

Pal Zileri cкидки до – 70%!

Compania se străduie să se asigure că în îmbrăcămintea casual nu este un lux înnegurat? Insensibilitatea și combinațiile, nu deranjează ochii și măsura care distinge un om elegant. Linile de siluetă Pal Zileri, creează imagini armonioase și rafinate, formând colecții în vogă indiferent de timp.

Aspectul oficial al costumelor lui Pal Zileri este suplimentat de o haleacă ușoară sau cămăși în dungi, iar îmbrăcămintea sport este redesenată de designeri pentru a crea un dulap versatil și elegant pentru toate ocaziile.

Pal Zileri cкидки до – 70%!

Soluțiile mai puțin conservatoare sunt oferite de colecția LAB Pal Zileri. Tânărul modern se hrănește cu rutină și grijă - adaugă distracție și neplăceri. Adevărata eleganță este amestecată cu insolența, un pic de aroganță este amestecat în clasicele vechi.

Vreți să experimentați în haine? Atunci nu economisiți bani. Orice experiment va arata luxos dacă este facut de Pal Zileri LAB.

A.Testoni скидки до – 70%!

Imaginea unui bărbat poate fi considerată un model pentru perfecțiune, dacă un costum impecabil este completat cu o încălțăminte adecvată pentru această ocazie. Pentru barbații care sunt obișnuiți să arate mereu impecabil brandul legendar din segmentul de lux, A.Testoni anunță reduceri de pâna la 70% pentru toate colecțiile.

A.Testoni скидки до – 70%!

A.Testoni este o noutate în modă, modele clasice și sportive fără vârstă, reprezentând pantofi italieni de elită pentru bărbații din Moldova. Acțiunea implică cele mai bune modele de piele și țesături de înaltă calitate, care reprezintă soluții elegante, culorile și tăieturile cele mai populare.

магазин Pal Zileri ТРЦ Grand Hall

Fii mereu la înălțime! Vă ațteptăm în CCA Grand Hall în magazinul de brand pal Zileri etajul 3.