Nike: top cadouri pentru 8 martie cu reduceri de până la 50%

19:05 28/02/2018

Moda urbană de la Nike cucerește tot mai multe inimi de femei în ultima vreme. Este cel mai actual trend al primăverii și cel mai bun cadou pentru iubita femeie de 8 martie.

Magazinul de brand Nike din CCA Grand Hall, vă face vouă dragi doamne un cadou – micșorează prețurile până la 50% la noua colecție Nike SS18. Fiți în vogă, frumoase, iubite și sănătoase.

 

            Celebritățile sunt înnebunite după Nike. Zece ani în urmă să eși afară în sportivi puteai doar atuci când arunca-i gunoiul.

Nike скидки 50%

Iar acum Nike este plăcul săl porți cu încălțăminte frumoasă sau cu o geantă scumpă, cu o rochie de seară, bijuterii și cu suflet liniștit- că nimeni nu vă va arăta cu degetul sau nu vă va învinovăți într-o crimă fashion: încălțăminte și îmbrăcăminte Nike sa recunoscut oficial ca fiind cea mai în vogă în 2018.

Nike скидка до 50%

            Kim Kardashian poartă Nike cu cizme pe toc și jachete oversize, Naomi Campbell- îl poarță cu blănuri luxoase, Bella Hadid – cu topuri și rucsacuri Louis Vuitton.
 

купить кроссовки Nike скидка до 50%

                Fără exagerare putem numi îmbrăcăminte și încălțămintea Nike ca cele mai stilate din acest an. Rihanna poartă hanoracele Nike în loc de rochii, Madona poartă puloverile Nike cu pantaloni din piele super slim, Victoria Beckham combină adidașii Nike cu ținute de seară, iar Selena Gomez- un long sleev Nike cu blugi și sexy cizme pe toc.

Nike скидка до 50%

      Desigur, nu uităm de scopul direct al mărcii eminente. O siluetă sport este simbolul succesului și femeile acordă mult timp frumuseței și perfecțiunii corpului. Fashionistele merg la fitness, și desigur acordă o mare atenție îmbrăcămintei sport. Cu Nike să fii perfectă e foarte simplu!

Magazinul de brand Nike lucrează pentru Dumneavoastră zilnic de la 9:00-21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3.

магазин Nike Кишинев