NIKE: Reduceri de iarnă pînă la 30%

14:39 04/12/2018

Reduceri generoase de iarnă de până la 30% în magazinul de firmă Nike, în CCA  Grand Hall, va interesa nu numai atleții, ci și cei care au un stil  de viață activ.

nike скидки

La începutul iernii, puteți achiziționa foarte profitabil din punct de vedere economic haine cu  logo-ul binecunoscut.Vă așteptăm în centrul comercial Grand Hall, 3et, magazin de firmă Nike.

 

скидки Nike

Grăbițivă, numai acum aveți ocazia să cumpărați încălțăminte confortabilă pentru jogging, fitness și alte antrenamente, precum și accesorii la modă, la prețuri foarte competitive, concepute pentru a participa la formarea de imagini spectaculoase.

Торопитесь, только сейчас у Вас есть возможность купить в фирменном магазине Nike, по очень выгодным ценам, супер комфортную  обувь для бега, фитнеса и других тренировок, а также и ультрамодные аксессуары, призванные участвовать в формировании эффектных образов.

nike

Magazinul de firmă Nike felicită toată lumea cu debutul iernii și oferă reduceri de până la 30%! Acesta este un eveniment cu adevărat festiv pentru cei care apreciază nu numai victoriile sportive, ci și confortul în timpul antrenamentelor.

 

nike

Nike este cu adevărat generos în acest an pentru clienții săi. Nu pierdeți ocazia de a participa la o promoție profitabilă pentru Anul Nou. Vă așteptăm la magazinul de firmă Nike din centrul comercial Grand Hall, 3 et.

grand hall nike