Nike: moda iernii 2020

10:11 06/12/2019

Combinația ideală de design iconic și tehnologie modernă este colecția de iarnă Nike 2020. Doar 10 zile în magazinul de firmă Nike din CCA Grand Hall, puteţi profita de reduceri până la -30% la colecția de iarnă 2020.

 

Forma corectă a scurtelor, modelate, ținând cont de caracteristicile anatomice ale corpului, vă permite să vă mişcaţi ușor și liber, iar cu umplutura de gâscă nu ve-ţi îngheța nici în frigurile severe.

найк кишинев

 

Principalul avantaj a colecției de încălțăminte de iarnă Nike - este perna de aer, care garantează fixarea excelentă a piciorului și o amortizare perfectă.

найке кишинев

Pantofii din piele rezistenţi la apă și tălpile de rulare vor atrage bărbații cărora le place un stil de viață activ chiar și în timpul iernii.

найк купить кишинев

Pentru fete, Nike a pregătit un model de adidași cu talpă groasă. Combină adidași cu blugi drepți sau pantaloni. Nu uitați de șosete înalte - este și mai la modă.

найк купить кроссовки

Fiecare detaliu din colecția de iarnă Nike 2020 este gândit și verificat cu atenție ținând cont de toate condițiile meteorologice posibile. Dacă este umed afară, alegeți o geacă bună cu membrană, care protejeză de ploaie, vânt și care va elimina o parte a umidităţii. Dacă afară este înghețat, nu puteţi rămâne fără sacou.

купить найк бельцы

Pentru tine, magazinul de firmă Nike este deschis în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm!

найк гранд хол негруцци 2/4