Cotonella: reduceri la îmbrăcămintea italiană pentru casă

18:20 15/03/2018

«Femeile mult mai migălos își aleg o pijama, decât soțul», a spus renumita modelieră Coco Chanel. Și acesta e purul adevăr.

            Magazinul de brand Cotonella din CCA Grand Hall anunță reduceri totale la îmbrăcămintea pentru casă și odihnă. Pijamale, costume fine pentru casă, halate comode pentru toată familia cu reduceri de 50%.

распродажа итальянской домашней одежды

            Domnișoarele adoră să se îmbrace frumos nu doar ziua dar și noaptea. Anume o pijama frumoasă de la Cotonella vă va permite să vă simțiți atrăgătoare mereu. În pijamaua Cotonella puteți nu doar să dormiți dar și să defilați la o pijama party cu prietenele.

распродажа итальянской домашней одежды

            Mulți consideră că pijama este un răsfăț. Însă cu aceasta nu vor fi deacort medicii, care consideră că un costum moale și confortabil întradevăr ajută să adormiți mai repede, să vă odihniți și să vă umpleți de puteri pentru ziua de lucru ce vine.

распродажа итальянской домашней одежды

            Pijamalele pentru copii Cotonella – sunt o satisfacție pentru copilul Dumneavoastră. Cotonella folosește doar materii naturale, care nu sunt alergice, sunt impermiabile la aer, plăcute pe corp și destul de imponderabile.

            Somnul este foarte important pentru sănătate, de aceia procurați îmbracamintea italiană pentru casă de la Cotonella pentru toată familia și fiți sănătoși cu toții! Vă așteptăm cu toată familia în magazinul de brand Cotonella din CCA Grand Hall etajul 1.

магазин Cotonella ТРЦ Grand Hall